onsdag 28 februari 2007

LHC klara för slutspel

Igår var det deadline för byten i NHl, och det byttes rätt friskt. Bill Guerin till San Jose, Todd Bertuzzi till Detorit, Ryan Smyth till NY Islanders och en massa fler. Det kommer bli intressant med slutstriden mot slutspel nu. Canucks bytte till sig Smolinski från Chicago och Sopel från LA. Okej byten som ger mer djup i laget. Det behövdes så nu har de en bra chans att klara sig en bit in i slutspelet om allt funkar bra och Luongo fortsätter vara ligans MVP.

Idag var näst sista omgången av Elitserien och LHC vann borta mot Brynäs med 2-0. Stana har släppt in ett(!!) mål på de fyra senaste. Kanonbra tajming att börja storspela. I och med vinsten blev LHC klara för slutspel och om Stana fortsätter som han gjort nu har de faktiskt en bra chans att gå till semin.

Och semifinal är det dags med i den ärorika BurgarCupen med. Mitt Hejdegårdens IF slog Fethetens BK med 3-1 och nu väntas en tuff batalj mot Lögdö. Vinst där och jag möter troligtvis Björn i finalen. Det är skönt att åter igen vara top4, något som jag varit alla gånger utom förra säsongen då jag åkte ur i kvarten.

Inga kommentarer: