måndag 21 maj 2007

RFA 3 - 2 Bagdad

Efter en superregnig andra halvlek vände vi 1-2-underläget mot Bagdad till vinst 3-2.

I första halvlek startade vi bra och tog ledningen efter snyggt uppspel av Björn Linde och Ersin då Anders tryckte in ettan. Sedan började vi slarva och bjöd in Bagdad i matchen efter en stökig situation framför eget mål och en straff.

Med ställningen 1-2 i paus kom ösregnet som inte ville sluta, och när andra drog igång började vi rätt slarvigt men tog oss samman och började skjuta som vi sa i paus, lågt och hårt. Så kom kvitteringen med ett hårt och lågt skott från högerkanten då Kleiner pangade in den i bortre delen av målet. Ett tag senare hade vi på nytt kontringsanfall då Anders kom ren med målvakten som dock tog den, men på grund av den blöta bollen tappade han den mitt framför Anders som passade in den till en frispelad Ersin. 3-2.

Mot slutet blev Ersin utvisad då han täckte för bollen vid en frispark och med en man mindre tvingades vi stå emot en rejäl press från bortalaget. När domaren blåste av matchen sprang alla i RFA ut på planen och firade den tredje raka vinsten.

Riktigt skönt med ännu en seger, och vi fortsätter ligga i det absoluta toppskiktet i tabellen.